SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, April 14, 2009

Cuti

Salam
Malam tadi bertolak ke KL,amik kesempatan balik sempena cuti Melaka Bersejarah.Ada hal pon balik KL ni, mybe this weekend tak dpt blik,so balik kali ni...Musim bz tesis saya dh berakhir,tggu supervisor check draft saya..dh malas nk tgk2,pening paler...cukup ler...skrg bz dgn biz somi plak...
One of my master classmate ada course kat melaka,so smpat la jmpa Puan Ainil kat Centry Mahkota...lama gak tak jmpa,since dia deffered semester on 4th sem,smpai skrg tak smbung2 lagi..hehe...biasa ler,kalau dh stop,mmg susah la nk mulakan balik..
Jap lagi nk ke Damansara, ada appointment.Astu terus balik Melaka..esok dah sekolah...eeeeeeee....ngadap lagi budak2 nakal...
Till then,jmpa lagi nx entry...

2 comments:

Anonymous said...

Oitt...smpai kay eel senyap2 je ek! awat x call? bleh chek belanja mkn nasik kandaq baguih punyaaa. habaq mai klu kena dia nalaa smpai jilat pingan ooi.... he..he..
-Bobmiezi-

namida said...

mizi
balik rushing la...FYI, den ni ha pantang nasi beb..nk kurus..jgn ler goda nasi briani weii..tegugat iman..heheh...