SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, April 1, 2009

UUM memori lagi..

Saje takde keje tepek gmbr lama,pasni nk tepek gmbr time skolah plak..kat sini tersesat satu gmbr time gath x-form 5 dan x-form 6 kat sekolah di Cheras.(To Mizi) Igt tak insiden yg berlaku time ni? you dtg dgn ina,join the gath,tapi ada sorang hamba Allah tu punyalah jeles tahap gaban...lawak kan,especially the guy sebelah ina tu...heheh....




Projek subjek Kerjaya (En Nazri) dgn grupmate,kitaorg dpt sponsor dari Walls icecream...best...



Delegasi Pernas ke Universiti of Prince of Songkla,Thailand..pestaim gi Thailand tak pakai passport..heheh....



Projek Jalinan Silaturrahim Pernas - Kg Angkat...penat gila projek ni...sib baik semua AJK sporting dan bekerjasama...



Dewan di Kundasang, tpt kitaorg singgah sblm mendaki Kinabalu..smpat buat motivasi kat sini..

6 comments:

Anonymous said...

..he..he..he.. klakar!klakar!klakar. Gak2 bule gubah lagu tu??!!
-Bobmiezi-

ina said...

ha..ah, ina ingat lagi mamat kat sbelah tu, mmg nampak giler la muka jeles dia apa lagi bila dia dpt tau bob g ghumah iza dulu sbl dtg gath. tp nk cover dia mintak no phone ina kononnya nk chit chat n btukar citer lepas gath nanti. peerrah....

serinditrimba said...

Macam mana kita tak kenal ko yang mana satu ni teja.. he he he

Anonymous said...

Ina, pls email termizi.saadi@mts-transervices.com dh lama x sembang2
-Bobmiezi-

Ezlin A.R said...

hehehe gathering tu pasti akan ku ingat. majlis tunggu catering - lapar giler nk tunggu cater sampai

namida said...

bobmizi
yup..citer zaman tok kaduk..lawak tul..

ina
yeke..ghupenya ada udang balik mee..apa daa..skrg member anak pon dah 3,still kawan baik dgn iza..

coco
aku yg comel ko tak kenal.ish..ish.h...

ezlin
yup..mmg lmbt,tapi seronook kan..olie pon dh lost contact...