SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, April 8, 2009

Sibukkkknyaaaa....

Salam semua
Dh lama jugak tak update blog ni..last weekend gi jalan2 ke Kedah dan smpat shopping kat Padang Besar.hehe..apalagi keje cikgu2 ni...takde borong apapon,saje cuci mata...
Kenangan kat UUM maka teringatlah memori lama...byk bangunan baru,skrg dah tukar nama kepada Fakulti...satu UUM ada wifi..so student leh access internet dari dalam bilik..betapa bertuahnya budak2 skrg kan Shda...

Pic akan diupload kemudian..sbb nk kejar dateline utk submit PP2 kat supervisor.This week pulak bz la dgn sekolah, start senin je dah macam2 aktiviti, hari ni Nazir datang sekolah,esok ada taklimat PMR,astu nk siapkan mural E-PPDA plak,mostly balik 6 ptg, jumaat merentas desa, sabtu ni hari gnti plak..mggu depan hari kecemerlangan pelajar...macam2 la nk dibuat,tak cukup tangan rasanya....apa2pon, tulah keje kan,
selagi tak tutup mata..keje..keje..keje...

Jmpa lain entry..chowwww.....

2 comments:

Qaseh Qasturi said...

patut le x dengar kabar..berjalan ghupernyerr...
sibuk erk kak...
apepon take care yerk...

namida said...

qaseh
smpat lagi berpoya2 tu..even tesis akak lom siap.ni dok pulun tesis plak..nk anto mggu depan..