SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, March 5, 2009

PIBG

Salam
This saturday ada mcam2 plan, antaranya :
A) meeting PIBG kat skolah
B) Jadi org sebelah - Jelebu kenduri belah suami Asiah
C) Weeding anak Datin Yusmar, one of the teacher MHS
D) Balik KL sbb Senin cuti..heheh

Yg wajibnya, meeting PIBG kat skolah, then tghari gi umah Datin,malam la kot bertolak ke KL...belah As tak dpt ler nk join...

Kelas kul 2 tadi saya dah pulangkan paper Geog kat bebudak,satu kelas lagi esok.So,highest mark 97%,ada 4 org yg dpt C,kira oklah kan..even first attempt nampaknya bebudak ni paham dan study,sbb saya dah warning,dpt C je kena sebat..heheh

3 comments:

Qaseh Qasturi said...

garang cikgu ade baiknya...
kalau warning dia ikut baguslah kak...sekarang ni cm2 citer pasal budak skolah kuarr..risau jeee

serinditrimba said...

Teja,
Kalau ko nak tau kan... kan... kan..

dulu masa aku kat sekolah aku tak pernah takut kena sebat. Tak pernah takut kena denda. Kalau ada budak lari panjat pagar sekolah dulu, aku la tu..!! Nasib SPM cemerlang..ha ha ha

namida said...

qaseh
tulah..awak ada anak tau la kan..tapi tulah,budk skrg makin malas,makin manja,makin kurang di ajar dan macam2 makin lagi...kalau nk ikut kecik hati ckgu,hati kat dalam ni dh lama kecik...

coco
ko mmg ganaz...cemerlang time SPM tu kira power laa...kalau ko tak pnjat pagar lagi cemerlang la gamaknya..heheheh