SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, March 30, 2009

Suspen

Salam
Bulan ni bulan utk teknik dan Vokasional,so ada pelbagai aktiviti yg dijalankan...Assembly pagi tadi ada tayangan multimedia berkenaan AFS (Asean Foreign Student) sbb kat skolah ni ada 10 xchange student dari pelbagai negara.Then, after assembly ada citer panas...entahlah..sekolah ni ada parents komplen pasal certain things masa program temu mesra last week...mende2 mcm ni kalau silap pada GSTT akan terpalit pada semuanya...
Today seem that ou GPK 1 so angry,frustrated and semua ada..nampak dia tensen plus naik hangin pon yer..so,suspen dah esok ada perjumpaan dgn GPK about some matters...tataulah,ada je yg tak kena...so,any matter or problem arise,especially terminating from the contract, have to accept jelah..nk buat mcm mana kan...nama pon contrat basis...
Till then,nti smbung apa story for tomorrow...

2 comments:

Anonymous said...

Iza, dlm situasi la ni smua govt staff "selamat".. so jgnlah pikir yg bukan2 ek! Eden yo la yg kono pikir sal tu... anyway hv a little faith..
-bobmiezi-

namida said...

mizi
not really la..i'm on contract basis..takpelah..takde hal nye..bos besau leh tanggung makan.heheh....anyway,thanks ya