SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, March 26, 2009

Jumaat

Salam
Jumaat...hari bekerja akhir setiap mggu(ada smpai sbtu), penghulu segala hari, hari mula berehat dan mcam2 la..esok sama2lah kita menyambut seruan Earth Hour, tutp lmpu kat umah selama 1 jam dari 8.30 -9.30 malam untuk mengurangkan kepanasan bumi.Harap usaha yang tak seberapa ni akan membantu menyelamatkan dunia yg semakin tenat ni wahai umat manusia sekalian...
Plan this weekend rasanya nk pulun siapkan PP2,astu anto kat supervisor mggu depan,astu jumaat malam leh pegi Kedah dgn senang hati...eee..tak sbrnya nk ke UUM..
Kat sekolah tadi, ada sesi temu mesra dgn ibubapa student tingkatan 3,5 dan 6 atas..so far parents yg datang alhamdulillah,tak mcam PIBG meeting dulu...
Till then, sumer owang melaka,esok Parkson sale for all Bonuslink card member...hehe...sama2lah abes duit..
FYI,utk info semua, rega ayam dah turun..so,jom makan ayam injek..keh..keh..keh...

3 comments:

Anonymous said...

Salam Iza,
teringat kenangan masa iza nak convo dulu... he..he..
-Bobmiezi-

mySoul said...

g uum????

namida said...

bob
yup..kenangan smpai terputus la chenta..hahah..poyo je kan...nti i upload gmbo kita dgn ina dan fuad masa kat tg bidara...

my soul
yupp..under sekolah...welcome to my blog ..