SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Sunday, March 15, 2009

Cuti sekolah

Salam
Rest sket otak sbb cuti seminggu ni,tapi byk keje yg perlu dibereskan especially my tesis la...final submission 26 April nanti,rasanya nk siapkan cepat astu dah tutup buku..pening kepala selagi tak siap...nk hadirkan mood rajin tu Ya Allah...punyalah seksa..ada je yg menganggu...especially rancangan tv kat astro...heheh...
Cuti ni plan nk ke Guoman tu tatau jadi ke tak,sbb ada kapal plus kursus khamis ni...this weekend balik johor ada kenduri kawen kat kampung...plus my famili pon datang sekali....

hari sbtu baru ni one of my bestfriend (Mr BOB-ina msti rindu kat dia kan..hehe) datang ke MElaka,so plan ler nk jmpa,skali tu salah komunikasi pulak...igtkan dia nk naik Eye on M'sia,tapi nk jmpa makcik ni ha..saya plak time tu buat keje kat opis smpai kul 11,settle kan brg Kasturi 5,terus la shoot balik umah, sbb dah penat nye pasal...sian member...takde rezki la nk jmpa ..mybe lain kali k....

3 comments:

ina said...

yup... miss him so much, nanti iza snap & publish dlm blog ni, ek..

namida said...

ina
tak smpat jmpa dia,tapi ada pic masa smbut besday ina kat pantai dulu tu

Anonymous said...

salam Iza & Ina,
x jeki nak jumpa Iza nak wat camne. Tp best gak lepak kat melaka, pas we all lepak Holiday Villa (konon2 nak jmpa iza kat situ) we all lepak jonker walk smpai pagi gak laa.... minum kopi, makan cendul (paat punya x cikgu kat KYM - Ina kenal kot..)usik chics.. etc pastu baru balik kl.
-bobmiezi-