SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, March 31, 2009

Tak suspen pon..

Salam
FInally, my thought on suspen matter smlm takde mende pon,cuma reminder biasa by our GPK1, about attending relief class, how to handle the class,how to become straigt and fierce to the student and the timetable will revise after this...
Tapi, saya pon dah bersedia atas apa saje keputusan, terminate or sack or apa2jelah...rezki Allah tu ada di mana2 kan...kena usaha je lagi..by the times running, my master also will end soon, and progress for PP2 alhamdulillah ok la..even kadang kalut sket nk buat ayat tu..al-maklumlah siswi tua...keh..keh..keh...
Jumaat ni akan ke Kedah with my mum..syoknya tak sbr dah ni even PP2 masih lom siap..smpat lagi berpoya2..saje release tension, lagipon peluang ni hanya sekali,lepas ni tatau la dpt kesana lagi atau tidak...Kolej Pernas pon dah tukar nama, so takde lagi memori di sana...till then, jmpa lagi nx entry...

2 comments:

Anonymous said...

..mmmmm lama betul jumpa ur mum!! pls send my best regard to her.
-Bobmiezi-

namida said...

mizi
tulah..mai ler umah.(macm ada kat umah) hehe...dia skrg bejalan je kejenya...