SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, March 24, 2009

Hari sekolah..

Salam
Start je sekolah,memacam surat chenta yg datang,meeting tu la,meeting ni la,program tu la,inilah..hadoiii...manyak betul maa nk attend.First day sekolah dah byk keje, nk key in markah dan prepare utk analisis ujian awal tahun. So far oklah, tapi kena tgk dulu exam akhir tahun nx month.
PP2 saya masih terbengkalai lagi,tapi malam tadi dah buat sket2 karangan cap ayam..heheeh..main taram je dulu,edit kemudian,pas ni nk kena adjust dulu objective sbb takleh buat analysis through SPSS.Cadangan lain kena lah tukar..insya'allah,nk settlekan b4 15 April,for draft astu leh anto..astu abessss....
Last weekend saya balik johor,dgn adik dan niza...jmpa la atuk dan mak sedara yang lain..ujan lebat kat sana, balik ke Melaka kul 9 baru smpai..malam pekena seafood kat kedai hj musa..nyumm..nyum...nyumm..
Esok dan lusa kalau cuaca mengizinkan akan diadakan sukan tara selama 2 hari,that mean P&P takde so relax la sket...nx mth baru sukan sekolah, plus nk prepare utk exam akhir tahun..
TIll then,kalau smpat saya snap photo time sukan tara esok...daaa..

Wassalammm

3 comments:

Qaseh Qasturi said...

selamat bertugas kembali...
owg ni pon cm dah boring keje..
tapi kena keje.

namida said...

qaseh
mmm..biasa la kan..buat keje yg sama bertahun2..kalau ada rezki wat ler biz...

bluelight said...

uiks peksa akhir thn dah ker bukan ptghan tahun....