SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, August 25, 2009

Balik KL..

Salam
Yuhuu...akhirnya balik juga ke rumah den yg terchenta,asyik jer tertangguh sejak sblm poser smpai sblm ni...so,smlm gamble jer eventhough ada order kapal..bawak sekali mesin fax sbb nk fax order ..heheh...gitulah hidup kalau keje sndiri ni kan,takde maknanya opis hour tu,kena standby 24jam especially deal dgn kapal2 ni yg schedulenya slalu ubah...silap2 raya pon kejeeeee....

Jap lagi nk gi Jalan TAR,tpt shopping saya paling best dari zaman bujang smpai skrg...tpt favourite tu SOGO ler...hehe...mmg best la,tapi gi jalan TAR bkn nk shopping tapi nk cari barg kapal...sape lom penah gi sini,mai ler..mmg heaven la sesangat..keh..keh..keh....(ajak pi perabih duit)

Nti saya tepek scenery sekitar jalan TAR....


5 comments:

imam said...

wah...tak tau lak untuk cari barang kapal ni...kene pg sampai KL...

yg saya tau fax jer order..kalo barang yg sampai salah..REJECT jer...

namida said...

imam
ko tau ler, krew bukan org mesia,kalau dpt made in india,barang sume nk dari sana...pening akak layan kaum ni..langsung blk umah mak ayah,beli brg sekali

imam said...

crew india tanah beso ni memang bakau darah sikit...nak layan perangai diorg..ari pon malam

Qaseh said...

kak ....utk kita ade x? kekekke

namida said...

imam
tau takpe..akak paling nyampah anto barang kapal ke*** ni ...cakap putar alam..asyik nk diskaun tahap dewa..ampesss tulll..

teq
barang india awak nak ker?heheh