SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan..

Salam
1st day puasa alhamdulillah..cuaca pon elok2 sahaja...rasanya sbb bersantai kat umah kot utk seminggu ni, bule la tido lepas sahur tu..heheh...kalau tak, nx week jer pas sahur dah siap2 nk ke sekolah...

Terawih malam semalam punyalah sesak manusia kat surau taman saya, smpai melimpah ruah..hari ni dah ok sket,yg buat sempit sbb bebudak yg ramai...dewasanya takdelah ramai mana pon,nanti dh smpai mggu kedua dan seterusnya tinggal satu saf jer...memasing dah sibuk nk buat persiapan raya...terawih saya hari ni kira burn la, lom rezki lagi nampaknya...rest utk seminggu ni...

Plan nk balik KL esok tertunda lagi, sbb nk settle htr barang kapal.Hopefully lepas ni takde halangan nk balik sbb nk juga berbuka dgn ayah dan ibu saya...cam dah lama tak balik cheras nun...

Till then, bersambung lagi di lain entry, selamat berpuasa,bersahur dan berterawih..

2 comments:

Qaseh said...

ayorkkk x poser...kkekekekek

namida said...

sedey pon yer tawww...buka suka..nk ganti satu halll...