SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Saturday, August 8, 2009

Jerebu

Salam
Melaka berjerubu lagi...semlm agak teruk la, kat sekolah pon macam berkabus,kat laut langsung tak nampak...hujan pon sekejap jer...ni semua gara2 pembakaran kat Sumatera...Dalam pada jerubu dan H1N1,saya pegi gak ke PC Fair kat MP..tapi dgn bertopeng ala-ala doktor..heheh...lemas gak la,tapi memandangkan org pon ramai,so kena amik langkah berhati2....

Pegi sana pon bukan sesuka,sbb nk beli printer opis yg buat hal plak...so,saya rembat printer 4in1 (print,fax,photo,scan) LEXMARK RM278...bule la...senang sket nk buat keje,asyik nk tumpang printer org je susah gak kan...then saya beli notebook tecit comel tu, beli laptop cover, pendrive,mouse kaler pink, external USB dan beberapa aksesori utk komputer..heheh....gatal betul beli mende bukan2...tgk speaker cam nk beli,tapi takde kepentingan plak nk pasang radio kuat2...heheh...

Then, dlm pada tu smpat jeling handbag Bonia latest edition...rega tu ok la,tapi malas nk beli handbeg lagi...bukan slalu pakai pon...so,cuci mata je kat MP..masuk kedai Crocs, beli satu kasut kasual yg sgtlah ringan...tu je aktiviti shopping utk semalam...

Pada semua,dalam keadaan cuaca yg tak menentu ni, berhati2 la yer...kalau tkde apa2hal dok jelah kat umah..klu nk keluar sgt pon,pakailah mask even lemasnyaaa tuhan je tau...bukan apa, mencegah lebih baik kan...till then..nk smbung keje opis...daaaa....

3 comments:

imam said...

wahh..borong sakan nampak ?

namida said...

imam
printer opis suami akak dh kong,so terpaksa beli la..yg lain tu gatal nk ngabihkan duit..heheh...laptop tecit tu utk adik akak,dia nye pon dh kong..

imam said...

ohh..biasa la tu...laptop sekarang pon dah macam handphone...masuk lima tahun jer, dah patut tukar..ketinggalan zaman..heheh